Greşeli comune la articolul Marketing

Bookmark and Share
De marketing care se bazează pe informaţii este una dintre cele mai vechi şi cele mai eficiente metode de introducere a perspectivelor direcţionate pe site-ul dvs. de conversie şi apoi în cumpărători. Aceasta este o parte din motivul pentru care software-ul şi serviciile de distribuţie, care fac procesul de promovare mai uşor articol sunt atât de populare în ultima vreme.

Există două lucruri care face articol de lucrări de introducere pe piaţă. În primul rând, articolul pe care o depune şi în al doilea rând, pregătirea faci înainte de a vă scrie conţinutul articolului.

Există o mulţime de greşeli cu privire la articolul comercializare. De cele mai multe ori nu sunt cunoscute. Următoarele sunt câteva din greşelile pe care ar trebui să fie cunoscute şi câteva sfaturi pentru a trece peste ele.

• Editura articole cu conţinut care nu este util pentru cititori.

Aceasta este una dintre greselile pe care este foarte frecvente, dar nu a cunoscut mai multe scriitori. Un scriitor nu ar trebui să cred că toate link-uri este că vrea înapoi la site-ul său, precum şi orice vizitatori articolul genera.

Nu toate articol bancar şi directoare sunt accepta articole şi conţinutul în mod automat. Dacă doriţi ca articole fi admise, scrie articole de directoare, care vor să împartă cu cititorii.

Dacă doriţi articol de introducere pe piaţă pentru a lucra pentru tine, scrie articole pe care editorii îşi doresc în publicaţii. Acest lucru înseamnă, de asemenea, ascultarea standard de orientări, un bun subiect de cercetare pentru a scrie despre, execută o vraja verifica sau chiar angajarea de un scriitor pentru a produce articole în numele dumneavoastră.

• Articolul scriitori confunda de obicei, de aceea de a promova un motiv de a scrie un articol.

Există un singur motiv pentru a scrie un articol. Acesta este de a informa cititorii. Dacă articolul nu este orientat spre acest drept scop principal, va eşua pentru a vedea beneficiile de promovare, pentru că nimeni nu va dori sa citit articolul dumneavoastră.

Cheia primară beneficiile de a promova un articol se duce generaţie, branding, ca corolar, promovare online, în special, ca parte a eforturilor de optimizare.

Numărul de link-uri ce au posibilitatea de a genera prin trimiterea dvs. de articol pentru a sute de site-uri vor puţin contează dacă nu sunt în măsură să-i luat de publicaţii sau citite de către persoane care caută informaţii.

Sigur, daca stii ce faci, toate aceste link-uri care trimit înapoi la site-ul dvs. va conta pentru ceva în motorul dvs. de căutare rezultat, dar nu uitaţi că a genera link-uri către site-ul dvs. este doar o parte de optimizare a site-ului pentru diferite motoare de căutare.

Pentru a depăşi această problemă, va trebui să dau seama cât de oameni vor citi ceea ce este în articolul dumneavoastră, apoi faceţi clic pe pe site-ul dvs. de pe caseta de resurse. Cel mai bun start pentru o soluţie este de a produce mai bine de conţinut.

Este o chestiune de alegere, puteţi obţine mic de expunere de la link-ul a crescut foarte sprijină pe un nivel de bază, sau să vă placă masivă de expunere dintr-un mic extra serviciu.

• Imposibilitatea de a maximiza promoţionale oportunităţile de articol de introducere pe piaţă.

Este un fapt care articole de marketing vă poate ajuta să suplimentare genera link-uri înapoi la site-ul dumneavoastră. Dar mai este faptul că doar puţini scriitori stiu: Puteţi obţine mai mult de vizitatori şi de mai bine rezultatele motorului de căutare de articole într-o varietate de moduri.

Puteţi menţiona dorit de cuvinte cheie în locuri strategice. Dar ar trebui să amintesc că ar trebui să aibă grijă să nu-l prea repede. Există, de asemenea, unele persoane care doresc sa folositi ancora text care este, de asemenea metodă eficientă. Dar ar trebui să se ştie că majoritatea de directoare şi publicaţii nu sunt capabile să susţină acest lucru.

Nu este vorba doar despre link-uri înapoi la site-urile dumneavoastră. Partea de a face bine cu articol de introducere pe piaţă este preluat de către editori, cu mari audienţe sau câştigă abilitatea de a pârghie alte mărci datorită calităţii dumneavoastră de lucru. Mai bine rezultatele de căutare sunt minunate.

• Incepand de articol de promovare chiar si fara un plan concret.

Este posibil ca nu toate articolele pot îndeplini, în sensul de promovare. Unele va lucra mai bine pentru branding şi poate genera alte conduce şi de a creşte vânzările. Dar dacă nu începem cu un plan concret pentru ce funcţie de site-ul dvs. ar trebui să fie, va ajunge să nu mulţumit de rezultat.

Înainte de scris, primul decide dacă ceea ce din punct de vedere al articol este. Un articol pentru a brand-te ca un expert trebuie să vă afişeze cunoaştere. Unul de generare a conduce poate fi necesar să fie foarte orientat spre rezolvarea problemelor specifice.

Cunoasterea greşeli în articol de introducere pe piaţă este necesar. Aceasta vă ajută să rezolvaţi problemele şi provocarea de a te face mai bine şi de a îmbunătăţi activitatea dumneavoastră.

{ 0 ulasan... Views All / Send Comment! }

Catat Ulasan