Reklama bez hledáte jako reklama v článku marketing

Bookmark and Share
Ty článku marketingové strategie, se ukáže být k ničemu, když váš článek nebudou akceptovány vydavateli, kteří recenze co byly podání.
GEt the best SERP with Online tools for Small business Internet Marketing and show you how to create more powerful websites, generate search traffic, and use blogs.Seo service ebook and software and all about tools for online.clickbank(cbreceipt),
seo tools,internet marketing,seo service,get traffic,cbreceipt,ebook,software
twitter,facebook,Blogging
A zajistit, je pravděpodobnost, že se vaše články budou přijaty, zde jsou některé důležité body mít na paměti, než půjdete do podáních.

1. Zkontrolovat a zkorigovat svůj vlastní článek.

Někteří autoři nejsou korigovány jejich články, protože to je hodně času. Ale pokud chcete, aby vaše články, které mají být přijaty rychle a snadno, je vaše povinnost, aby pomohli vydavatele. Jak to děláte?

První věc, kterou byste měli udělat, je kontrola a revize Vás gramatiku a pravopis více než jednou. Možná jste vynechal něco, když jste poprvé kontroluje okolo ale přijde na to druhý nebo třetí.

Je to také nejlepší, pokud máte a víte, že někdo bude přezkoumání je pro vás. Zeptejte se, že bude hledat cokoli, co se nezdá být správné. To by bylo z gramatiky věty formace. Mají větší pravděpodobnost chyby vidět, že jste vynechal.

Při psaní článků, dostanete velmi dobře obeznámeni s obsahem, který nebude již vědom chyb spáchán.

Je velmi snadné pro spisovatele promrhat zjevné chyby. Přidání do jisté znalosti jim nepomůže ani. Budete se více právě kvůli tomu. Tím, že mají někoho, přečtěte si článek, tento problém bude odstraněn.

2. Vaše články by měly mít hodnotu.

Pokud chcete zdarma dopravu na vaše stránky, články jsou nejlepší způsoby, jak na to. Ale mějte na paměti, že nejsou to být inzerátu. To je důvod, proč jste pomocí nich na prvním místě. Tvorba vaše články objevují jako jeden bude vydavatele je odstranit tak rychle byste nevěděli, co jim zasáhnout.

Dejte si v vydavatelů 'boty. Jejich hlavní náplní je podívat se na některé nové, čerstvé a užitečný obsah pro zásobování svých čtenářů. Pro ně dobrý předměty osobní komentáře o nejnovější trend v průmyslu nebo recenze o nějakém produktu.

Pokus zařadit odkaz na vaši stránku, je samozřejmě reklama. V okamžiku, že vidí, že se jich rychle zbavit, aniž by se obtěžovali číst, že jste napsali dobrý obsah. Vše, co úsilí rozdrcený.

Zkuste se vrátit do doby, kdy jste se právě v tomto článku nové marketingové podnikání. Ty byly hladové získat nejčerstvější a nejhodnotnější informace. Vaše články byly všechny drahé k vám.

Každý spisovatel má právo na zdroj kolonky místo na konci každého článku. To bude sloužit jako vaše reklama. A to je co můžeš jít. Čtenáři, kteří zjistili, váš článek zajímavý bude jistě chtít navštívit vaše stránky, abyste získali více informací o vás a to, co nabízí.

Jak malé, jak se zdá, že jsou, zdroj boxy účelu sloužit mnohem větší, pokud si ji porovnat s ostatními, že se podpoře a viditelně se zjevnou reklamu média vyslán.

Při psaní zdroj box, zkuste být stručné, pokud můžete. Nemusejí to být téměř tak dlouho, jak svůj článek. Snažte se také omezit počet odkazů se dala do nich. Standardní zdroj Schránka skládat pouze 4 - 5 řádků.

3. Články by měly být rovně a až na místě.

Článek je napsán s jedním klíčovým místem v paměti, a že je třeba informativní. Don't kolem horké kaše, je jasné, jak si možná můžete. Mějte na paměti, že vaši čtenáři jsou různé intelektuální kapacity. Ne všichni můžeme porozumět idiomů nebo postavy řeči.

Říká se, že věc, která se zdá být nuda to vám může být jasné a srozumitelné, aby vaše čtenáře. Měli byste mít styl psaní, který není příliš obtížné sledovat. Nic otáček čtenáře z více než čtení článku, že se zdá, že jdou na kruzích.

Vytvoření kvalitní článek může být jednoduché. Jen zkuste zvážit svůj obsah, vaši čtenáři a vydavateli a jste na cestě k rychlé a plynulé začít zisky.

{ 0 ulasan... Views All / Send Comment! }

Catat Ulasan